fredag 12 februari 2010


Igår gick vi upp tidigt för att plugga på förmiddagen och vid 12 satte vi oss i en taxi till vår favorit strand Caggua där vi var i tisdags. Denna gången surfade vi allihop, trots att 90% av oss inte stod mer än en halv sekund på brädan. Men det va roligt att känna sig som en dude för en kort stund. En av de riktiga dudesen dissade Jenni när hon fick brädan i skallen…dum dude! Sen göttade vi oss och sen kom en jättevåg och skjölde över våra väskor och Linnéas kamera och mobil slutade fungera…nej! Sen tog vi oss till Ubud i vanlig ordning och åt middag för 3 kronor var…vi har nämligen precis hittat the cheap street…3 veckor för sent. Så går det när man bara tänker på Bintang, surfing och brudar…yeah dude!
Idag skärpte vi till oss och gick hem till en balinesisk familj och tittade på deras trädgård. Mycket fint…öppna paviljonger och små gulliga statyer vart än man såg. Nu är det huvudvärk och vätskebrist som gäller…vi har nämligen ännu inte hittat tillfredställande hattar.
Imorn drar vi på minisemester norrut, till en liten fiskeby som heter Amed och på vägen hoppas vi få se Gunung Batur, den lokala vulkanen. Dessutom fyller Jenni 25 och detta ska firas med chips och Bintang. Så nu är det bloggstopp i några dagar så håll till godo.
See you on tuseday!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar