torsdag 18 februari 2010

Mini vacation






I lördags började vi med att uppvakta vår Jenni med en chokladbakelse på sängkanten. Hon fyllde ju 25! Sen satte vi oss i en bil mot Amed via vulkanen Batur. D va fina utsikter och fantastisk natur. Sen kom vi till Amed, svettiga o trötta. D va lite av en kamp men tillslut fick vi en bungaloo. Vi bada sen gick vi o fira skutten än mer. På vår lokala reggae bar lyckades vi både fixa en bananapancake m ljus o att coverbandet spelade happy birthday, hela stället sjöng…
Söndag: Vi fortsatte vår resa till Pandang Bai, en liten fiskeby söderöver. Vi letade oss till Blue Lagun där vi sola och snorkla. På kvällen firade Antti och Josephine Valentin med en romantisk middag på tu man hand. Dom andra fick klara sej själva, men vi möttes upp på Kinky Reggae Bar, ännu ett coverband med Red Red Wine. Gött!
Måndag: Spenderas m tidig morgonsnorkling, kul va d! Linnea var lite rädd för havet men sen kom hon loss. D va många färger o former på fisken. Vi brände oss rejält (vi m skandinavisk hud alltså…). Sen hitta vi en riktig paradis strand m vit sand och inga stenar eller människor. Här låg vi som sillar hela dagen. På kvällen kom vår kompis Gusti upp från Ubud och vi åt middag och drack öl på piren. D va skoj o hänga m the locals efter allt tjat om saronger och massage.
Tisdag: Tillbaka i Ubud efter lite tanning och bråk med vidriga taxikarlar.
Onsdag: Idag har Linda o Antti åkt hem. Vi har tjejkväll igen. Vi har solat, shoppat, vart på spa och ätit gött. Nu ska vi se en film o äta chips! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar