tisdag 2 februari 2010

Busy day

Idag har vi vart igång sen tidig morgontimma! Det börja med en biltur med Gusti som e en av wijayas assistenter, han tog oss till alla anläggningar av värde runt Ubud. Oh Lord! Sen fortsatte resan till Sanur och Wijayas kontor (som består av fem hus och en stor trädgård...) där han bjöd oss på en mkt god lunch. Sen skickade han iväg oss med sin mumlande trädgårdsmästare till två lyxhotell. Efter att ha blivit visiterade av security fick vi vandra runt med en annan trädgårdsmästare på Four season resortutanförMånga feta bleka rika låg och lapade sol utanför sina 10 000 kronors rum...
Sen fick vi äntligen göra vår efterlängtade intervju, vilket var ett litet helvete. Mr Wijaya korrekturläste, letade böcker, skällde på sin personal godkännde en design och snackade med sin konstnärskompis som satt bredvid, samtidigt som vi försökte få svar på våra frågor... Japp det gick sådär kan vi säga men vi fick en inbjudan till en fest på tisdag hos några indiska klienter.

Nu har vi avslutat dagen med ett dopp i poolen under stjärnorna, men samtidigt gjorde vi en god gjärning då vi rädde en liten fladdermus ur poolen från en säker död.

Allt gott!

/Balitjejerna

2 kommentarer:

  1. När kommer bilderna på alla dessa trädgårdar då? Har ni nycklat något? vad används mest? Här snöar det horisontellt.

    SvaraRadera
  2. Åååå va härligt ni har!
    Här drunknar vi snar i snö :)
    Puss vackra Linnea!

    SvaraRadera